logo

Opslag en wisselen van banden regelt u eenvoudig bij Garage Winter

Het is verstandig om bij de overgang van het zomer- en winterseizoen uw banden te wisselen. De banden van het voertuig moeten altijd overeenkomen met de weersomstandigheden om maximale veiligheid te kunnen garanderen.

Indien u geen ruimte heeft voor opslag van uw zomerbanden of winterbanden bij u thuis, dan kunnen wij de banden bewaren in een geconditioneerd magazijn in onze garage. De banden zijn verzekerd tegen diefstal en brand .

Voor het opslaan van uw banden in onze geconditioneerde ruimte berekenen wij € 40,- per seizoen, per 4 banden. Wij gaan ervan uit dat u twee keer per jaar uw banden om komt wisselen. Van zomer- naar winterbanden en andersom. De kosten bedragen dus € 80,00 per jaar voor de opslag

Er zijn verschillende soorten bandenwissels. Heeft u losse losse banden? Dan worden de huidige banden van de velg gehaald en de nieuwe erop gemonteerd. Daarna worden de wielen weer op de auto gezet en gebalanceerd. Bij het verwisselen van de hele velg is dit niet nodig, en worden alleen de velgen met elkaar verwisseld.

Tarief wisselen band+velg

Bij een wielenwissel wordt het complete wiel (band inclusief velg) gewisseld. Bij een wielenwissel is het balanceren van de banden niet nodig; de band blijft immers op de velg. Ook zijn er geen nieuwe ventielen nodig. Daarom bestaat de prijs van een wielenwissel enkel uit het wisselen van de wielen. De kosten bedragen € 39,95 (voor een set van 4 wielen)

Tarief wisselen band

De prijs van een bandenwissel (het verwisselen van de band op dezelfde velg) bestaat uit het monteren van de banden op de bestaande velgen en het balanceren van de banden. Indien nodig wordt het ventiel vervangen.
De kosten bedragen € 94,95 (voor een set van 4 banden)

Bij zelf aangekochte banden, neemt u dan contact op voor de prijs.

De kosten voor een nieuw ventiel bedragen € 3,- per stuk.

Maak online uw afspraak


Online afspraak

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag
8.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag en zondag
Gesloten
Google Reviews

2024 | www.garagewinter.nl | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | beheer